Een strakker gezicht en minder rimpels door een facelift

De meeste vrouwen zijn continu bezig om een strakker gezicht te krijgen en minder rimpels. Dit wordt eerst altijd gedaan met een crème of lotion. Als dit niet meer werkt dan zou bijvoorbeeld botox een volgende stap kunnen zijn. Moet er echter meer dan wat kraaienpootjes of plooitjes op de bovenlip gecorrigeerd worden dan kan er nog voor een facelift gekozen worden.

Er zijn inmiddels hinderden mensen die kunnen genieten van een strakker gezicht en minder rimpels door een facelift. Voorheen was deze behandeling alleen nog weggelegd voor filmsterren uit Hollywood. Er zijn van die begintijd ook een aantal zeer slechte voorbeelden van plastische chirurgie en faceliften bekend. De plastisch chirurgen hebben echter een flinke transformatie ondergaan en hebben een facelift meer toegankelijk gemaakt.

chirurgie
Plastische chirurgie is niet alleen meer iets voor de Hollywood sterren.

Facelift bij plastisch chirurg beter en veiliger

Niet alleen de prijs voor een facelift behandeling is veranderd. Deze prijs is namelijk door de bredere beschikbaarheid van plastische chirurgen flink omlaag gegaan. Gelukkig is de kwaliteit hier ook niet mee omlaag gegaan. Op het gebied van faceliften is de plastisch chirurgie flink vooruit gegaan. Er is inmiddels veel meer bekend over de verschillende mogelijkheden die er zijn met een facelift. Naast deze ingreep is de neuscorrectie overigens ook een ingreep die wereldwijd veel wordt uitgevoerd als ingreep in het gezicht. De plastisch chirurgen weten nu ook beter wat de risico’s zijn waardoor het liften van het gezicht een stuk veiliger gebeurt. De mislukkingen van jaren geleden hebben nu voor jou een veiligere en meer zekere omgeving gecreëerd. Een omgeving waar je een strakker gezicht en minder rimpels kunt krijgen door een facelift.

Written By jurian